Rage 2

48 views
0

Rage 2 is gemaakt door Avalanche Studios en ID Software uitgegeven door Bethesda op 14 mei 2019.

The Authority

Rage 2 gaat verder waar deel 1 stopt, The Authority welke de macht greep na de meteoriet inslag is terug van weggeweest. En wederom is het aan jou de taak om de “mensheid” (of wat er van over is) te redden en deze “bad guys” te stoppen.

Verhaal?

Ja er zit een verhaallijn in, maar deze is zo kort dat we eigenlijk kunnen zeggen dat deze er niet in zit (8-10 uurtjes). Ik zelf ben er 12 uurtjes mee bezig geweest omdat ik natuurlijk weer zoals gewoonlijk de hele tijd werd afgeleid door de activiteiten in deze open wereld game.

Dit is ook de reden dat deze mening niet heel lang is, ja het is een doelloze vermakelijke shooter (vooral de shotgun) met mooie graphics maar meer is er eigenlijk ook niet te zeggen.

Waard?

Voor de mensen die me geregeld kijken weten dat ik een “regel” heb m.b.t. of een game het waard is. Buiten of de game mooi is / lekker speelt etc. Dat is dat ik een game zijn geld waard vind als ik minder als een euro per uur betaal. Kortom bij de gemiddelde game is dat ongeveer 50 a 60 uur in een game steken. In dat perspectief is deze game het zeker NIET waard. Nu verwacht is als ik een 100% run zou doen dan zou deze wel in de buurt komen / het halen. Maar momenteel zou ik wachten totdat deze game in de aanbieding is.

Afspeellijst