Assassin’s Creed Origins

63 views
0

Assassin’s Creed Origins is gemaakt door Ubisoft en speelt zich afaf in het oude Egypte

Egypte

In dit deel van AC gaan we terug in de tijd nog voordat we assassin’s en templars hadden, zelfs nog voordat Christus is geboren, we stappen in de schoenen van Bayek, een Medjay in dit oude Egypte, welke door een groep gemaskerde mannen zijn zoontje is verloren. Echter ipv wraak zoekt hij door zijn functie / aanzicht als een soort van beschermheer.

Nu liep ik al warm voor de game toen ik hoorde dat we lekker Egypte ingingen, hetzelfde dat ik altijd al een AC game in Griekenland wil spelen (alvast bedankt Ubisoft om dat te gaan doen *Hint*Hint*).

Egypte heeft me altijd wel gefascineerd, het hele idee van de piramides en farao’s en ik moet zeggen dat de game me daar zeker niet in heeft teleurgesteld.

RPG gameplay

In dit deel begint ubisoft langzaam dingen te wijzigen aan de speelwijze van de AC games, ze beginnen met het toevoegen van RPG elementen (lichte keuzes in de verhaallijnen die andere uitkomsten bieden, maar nog niet direct effect hebben op de main story. Tevens heeft Ubisoft er een levellingsysteem ingebouwd, wat natuurlijk voor en nadelen heeft t.o.v. de voorgaande games.

Senu

Waar we in de voorgaande games Eagle Vision hadden hebben we nu daadwerkelijk een Adelaar genaamd Senu welke boven ons vliegt en mooi de omgeving voor ons scant en eventuele targets en of collectebles aanwijst.

Conclusie

AC: Origins is een hele leuke en mooie game, waar we verwacht hadden alleen maar zand en woestijn te zien laat Ubisoft zien dat er meer is zoals natuurlijk de Nijl regio. De RPG elementen welke ze erin gestopt hebben zien er goed uit en ik hoop dat deze de basis zullen vormen voor toekomstige games uit de series.

Afspeellijst