Darksiders 3

42 views
0

We zijn ondertussen bij deel 3 beland van de Darksiders serie, een serie die ik ontzettend leuk en goed vond om te spelen.

Hack en Slash?

Waar deel 1 en deel 2 een leuke story-driven hack en slash rpg game was is het bij deel 3 helemaal niet zo (EDIT althans was het niet zo bij release). Het vechten is hevig geïnspireerd door Dark Souls 3, waardoor je eigenlijk je uitwijktoets moet indrukken voordat de animatie van de tegenstander begon (althans op de moeilijkste moeilijkheidsgraad) anders was je dood.

Door het vele commentaar hierop, heeft Gunfire Games redelijk snel besloten de game te patchen en er een “classic combat” mode in te zetten.

Horsemen

Waar we in de voorgaande delen als “War” en “Death” hebben gespeeld is het in deel 3 de beurt aan “Fury”. Fury is de 1e en ook enigste vrouwelijk “Horsemen”. Zowel visueel als de animaties zien er goed uit.

Elementen

Gedurende de game krijg je allerlei verschillende elementen “kado”, waardoor je ineens “extra” / nieuwe abilities krijgt welke je nodig hebt om door de game / puzzels heen te komen. Je kunt tussen deze elementen makkelijk wisselen door middel van een toetsencombinatie.

Momenteel heb ik de game (door alle releases en de feestdagen) nog niet uitgespeeld dus zodra dit gebeurd is zal ik verder gaan met mijn mening over deze game.

Afspeellijst