Destiny 2

39 views
0

Destiny 2 is wederom gemaakt door Bungie en uitgegeven door Activision.

Ghaul

Als iemand weet hoe een entree te maken is het wel Ghaul. Tijdens de intro van de game moeten we met tranen in de ogen toekijken hoe hij onze toren vernietigd en de traveller gevangen neemt, waardoor we als guardians meteen ons licht verliezen. Dit zorgt er wel meteen voor dat we meteen Ghaul de nek om willen draaien.

Licht

Hij zorgt echter meteen voor een 2e probleem, door de traveller gevangen te nemen neemt hij ook het licht weg van alle Guardians en bovendien schopt hij ons van zijn moederschip af. Waardoor niet alleen wij maar ook onze trouwe sidekick (Ghost) zwaar beschadigd raken.

Begin

Kortom we moeten zorgen dat we onze krachten (licht) terug krijgen om uberhaupt kan te maken Ghaul een kopje kleiner te maken. Dit is ook precies wat we gaan doen in de eerst volgende missies.

Verhaal

Het verhaal in Destiny 2 heeft grote sprongen gemaakt t.o.v. deel 1, vooral Cayde-6 speelt een hele goede rol hierin waardoor je echt de actie ingetrokken wordt, maar ook omvalt van het lachen. Want ja het blijft toch Cayde-6 he 😉

Conclusie

Destiny 2 is zeker een waardige opvolger van deel 1, en op zoveel gebieden ook een goede vooruitgang op deel 1. Hoewel het internet klaagt dat er geen content is, is dit ook wel logisch. De game is net gereleased terwijl deel 1 natuurlijk al een paar jaar draait met uitbreidingen.

Afspeellijst