Fallout 76

29 views
0

Fallout 76 is de negende game in de fallout serie, maar de eerste multiplayer game in de Fallout serie. (Niet voor Bethesda denk aan Elder Scrolls Online).

Multiplayer?

Ja Fallout 76 is een multiplayer game, waarbij je in een party van tot max 4 personen kunt spelen, natuurlijk kun je ook solo de wereld verkennen.

Ik zeg solo, nu is dit niet helemaal waar, ja je kunt zonder party spelen, echter is het een always online game, waar je inlicht op een server met maximaal 23 (dus 24 in totaal) andere spelers aan het spelen bent. Dit zorgt natuurlijk ook voor veel frustraties bij bijvoorbeeld alleen PvE spelers, wat de gemiddelde Fallout fan toch wel is volgens mij.

C.A.M.P.

In fallout 76 kun je een C.A.M.P. plaatsen, welke dient als je draagbare basis. Je kunt deze plaatsen en een basis maken, later weer oppakken en ergens anders neerzetten. Nu is het wel zo als je allemaal ingewikkelde dingen bouwt dat het heel moeilijk wordt om deze ergens anders te plaatsen aangezien de wereld nergens anders gelijk is aan waar je je originele basis hebt gebouwd.

Afspeellijst