Far Cry: New Dawn

29 views
0

Verder waar we gebleven waren…

Far Cry: New Dawn speelt zich af 20 a 30 jaar af na Far Cry 5, waar op het einde de bommen vielen op Hope County. De mensheid (die het overleeft heeft dan in hun “Bomshelters”. Zijn eruit gekomen, waarbij een gedeelte natuurlijk vrede wil met iedereen en een gedeelte natuurlijk absolute macht wilt.

Gameplay

Far Cry: New Dawn gameplay is precies hetzelfde als Far Cry 5. Nu moet ik zeggen dat de revamp van de challenges goed gedaan is, het zijn er best wel wat maar ze zijn niet heel moeilijk om te doen.

Graphics

Ook op dit gebied is er niets verandert ten op zichte van Far Cry 5, het is dezelfde engine, en net zo divers als deel 1 zeg maar.

Story

De verhaal lijn is goed, alleen kort. (Nu is daar niet direct iets van te zeggen aangezien het ook geen “full price” game is. De game kost maar 40 euro tegenover de normale 60 euro). He komt met een trein aan in “Hope County” waar de “Twins” de macht hebben en de mensen van de “county” onderdrukken en uitbuiten. Je missie is dit natuurlijk op te lossen.

Oude bekende

Tijdens de game zul je een oude bekende tegen komen van Far Cry 5, namelijk niemand minder dan Joseph Seed. Kortom de meneer die de bommen heeft laten vallen.

Afspeeltlijst