Ghost Recon: Wildlands

61 views
0

Ghost Recon: Wildlands is de afkorting van
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, een game welke ontwikkeld en uitgegeven is door Ubisoft.

Inleiding

Zodra je de game start wordt je eigenlijk meteen “gebriefd” als “Ghost” over wat er gebeurd is en wat je missie is. Het uitroeien van een drugskartel welke Bolivia compleet heeft overgenomen. Hoe je dit doet is aan jou, zolang je de “job” maar klaart.

Open wereld

Wildlands is een game met een hele grote open wereld, waarbij je eigenlijk alleen in het begin gestuurd wordt (zeg maar tutorial) over wat en waar je heen moet. Na de initiële bekend wording met de game kun je technisch gezien overal heen, nu wordt dit wel een beetje moeilijk omdat je alleen bezit hebt over landvoertuigen en de map ontzettend groot is.

Mocht je net zoals mij vrienden hebben dan kunnen deze joinen of jij hun en mochten ze verder in de game zijn (en dus andere voertuigen hebben ge-unlocked en of de mogelijk om deze te summonen) gaat er natuurlijk meteen een immense wereld open voor je.

Vrijheid

In Wildlands krijg je als “Ghost” eigenlijk bijna Carte Blance, er zijn wat missies waar je je wel aan bepaalde protocollen moet houden, maar verders mag je schieten / imiteren / roven noem maar op om het kartel op te ruimen.

Omgeving

Je zou zeggen Bolivia? Dat is toch allemaal jungle etc? Daar is in de game niet veel van te merken, ja natuurlijk is het een land vol bergen en bomen (jungle) maar ook mooie meren en immense zoutvlaktes. Hierdoor voelt de game heel divers en vooral ook heel mooi.

Conclusie

In zowel 2017 als in 2018 heeft Wildlands nog diverse content updates gekregen, waardoor we deze game (buiten dat het een ontzettend leuke game is om met vrienden gewoon wat in te ravotten) geregeld hebben opgestart en ik verwacht ook in 2019 dat dit niet heel veel zal veranderen.

Afspeellijst