Hitman 2

24 views
0

Zoals de titel al zegt is het de 2e game in de serie, deel 1 komt uit 2016. Welke gemaakt is door IO Interactive (Was vroeger een deel van Square Enix). en ditmaal is het uitgegeven door Warner Bros Interactive.

Sluipen

Het kan aan mij liggen, aangezien dit de 1e Hitman die ik speel, maar ik vindt de missies redelijk lang als je inderdaad probeert het helemaal stealth te doen. Begrijp me niet verkeerd ik vond het helemaal geweldig dat er nog van zulke games gemaakt worden waar je niet ala rambo naar binnen rent en begint te schieten.

Verschillende oplossingen

Ik weet niet of het in deel 1 ook zo was, maar er zijn verschillende manieren om een missie “succesvol” af te ronden met ander woorden je kunt je target meestal op verschillende manier van kant maken. Het gewoon met je pistool of je sniper-rifle, maar je kunt ook gebruik maken van de omgeving (voedsel vergiftigen, of een “ongeluk” creëren)

Persoonlijk vindt ik dit geweldig, dit geeft ook meteen de mogelijkheid om meerdere malen door dezelfde missie heen te spelen, en je “challenges” proberen allemaal te unlocken.

Afspeellijst