Outlaws of the old West Early Access

121 views
0

Outlaws of the old west is een Wilde Westen Survival Game gemaakt door Virtual Basement LLC en uitgegeven door Wandering Wizard.

Survival game?

Yups, Nessiroj heeft wederom een survival game gevonden op Steam. Ditmaal gaat het om Outlaws of the Wild West. We hebben dit gisterenavond gespeeld tijdens de IndieMaandag.

Wilde Westen

Eenmaal ingelogd op mijn priveserver en mijn character aangemaakt was het tijd om zoals gewoonlijk tevoet en met lege handen te beginnen aan ons avaontuur. Gelukkig was het gebied waarin ik spawnde rustig kwa dieren en hoefde mezelf dus niet meteen te verdedigen.

Rijpen

Ondanks dat de game er al heel goed uitziet moet de game nog wel wat rijpen, voornamelijk in de optimalisatie ervan. Alle instellingen zijn aan te passen, maar net zoals bij Ark was, moet je met je vingers van de Rendering Distance afblijven. Zodra je hieraan komt zie je niets meer behalve grafische bugs. Doordat de RenderDistance op High staat laat hij heel veel zien in de game (mag natuurlijk ziet er mooi uit echter is het meteen ook een aanslag op je systeem).

De ontwikkelaar verwacht dat de Early Access ongeveer 1 jaar gaat duren, kortom to be continued 😉

Afspeellijst