Star Wars Battlefront II

17 views
0

Star Wars Battlefront II is gemaakt door EA Dice en natuurlijk uitgegeven door EA.

Lootboxen

Voordat we beginnen met de game is er al een hele grote commotie omtrent deze game, namelijk de lootboxen welke heel erg aanwezig zijn en duidelijk bedoelt zijn om geld afhandig te maken post-launch. Nu zul je zeggen, jaar maar er zijn toch meer games met lootboxen? Dat klopt echter in SW:BF2 heeft een speler die geld in de game stopt een aanzienlijk voordeel t.o.v. van iemand die dit niet kan / doet.

Massieve gevechten

Ik heb gespeeld tijdens de Early Access, waardoor de floodgates nog niet open waren voor de gemiddele cheating kiddy. En maar goed ook. De game was opzich geweldig lekker 20 vs 20 gevechten op een mooie grote “dynamische” map. Kortom Battlefield in een Star Wars jasje.

Helden

De helden van de triologie zitten erin en geven ook echt wel een echt Star Wars gevoel, echter om deze vrij te kunnen spelen zul je of geld neer moeten leggen of gewoon heel erg veel spelen. En dat heel erg veel spelen is echt veel spelen, het is niet zo van een paar uurtjes maar eerder een week (ondanks dat ik zelf 40+ uur per week game) en dat is dan voor 1 held. Bedenk dus maar hoeveel je moet spelen om ze allemaal te kunnen unlocken.

Conclusie

Alhoewel ik me prima heb geamuseerd met Star Wars Battlefront II, heb ik er wel problemen mee dat een Triple A game met een volledige prijs pay 2 win is.

Afspeellijst