Warhammer 2: Vermintide

18 views
0

Warhammer 2: Vermintide is ontwikkeld en uitgegeven door Fatshark. In dit deel heeft men heel erg goed gekeken naar Left for Dead 2 m.a.w. het is Left for dead 2 in het Warhammer universum.

Warhammer?

Warhammer 2: Vermintide is totaal niet de RTS waar we warhammer over het algemeen van kennen, het is een actie/shooter ala Left for Dead, en in mijn mening een hele goede.

Wat te vertellen?

Iedereen kent Left for Dead wel en wat je kunt verwachten in zo’n game, echter gooit Fatshark er nog een schepje bovenop, echt alles is over de kop van de explosies, het aantal tegenstanders of de schaal van tegenstanders. Alles is meer dan zou moeten wat het gewoon episch voelt.

Twitch

Ondanks de aanloopissues, wat onnertussen vrij standaard lijkt te zijn met mutiplayer games is het een hele leuke game, zat er een leuke nieuwe feature in waarbij de twitch chat kon kiezen wat wij als streamers kregen. Iedere x min kwam er een vraag waarbij ze de keuze konden maken uit enkele opties. Zodra de timer voorbij was werd de keuze van de chat uitgevoerd in de game. Of dit nu een buff was voor ons of juist extra vijanden. Alles was mogelijk. Gelukkig is dit een optie die als streamer aan of uit kunt zetten.

Conclusie

Warhammer 2: Vermintide is een leuke game en een heel goed alternatief voor Left for Dead. Nadeel is natuurlijk dat je met 4 player coop eigenlijk ook moet zorgen dat je met 3 vrienden kunt spelen, want ja pugs….

Afspeellijsten