Wolfenstein: Youngblood

39 views
0

Wolfenstein: Youngblood is het nieuwste deel gemaakt door Machine Games en Arkane Studios, uitgegeven door Bethesda Softworks. De game is uitgekomen op 25/07/2019 en is de eerste Wolfenstein welke in Co-op te spelen is.

Co-op?

De game speelt zich af in de jaren 80, waar je als speler kiest om als een van de dochters van B.J. Blazkowicz te spelen. Je partner/vriend kan dan de rol van je tweelingzusje aannemen.

Wat te vertellen?

Ja het is Wolfenstein en in het kort ja het is meer Nazi’s schieten. Echter de veranderingen die Machine Games gemaakt heeft in deze versie (buiten de co-op) zijn goed gegaan. De mogelijkheden en de manier waarop je je wapens kunt upgraden. Daily/weekly missies voor de replay waarde en de manier waarop je journal werkt helpt allemaal mee in het succes van deze nieuwe Wolfenstein.

Alweer Nazi’s schieten?

Ik hoor je denken, alweer een Wolfenstein? Alweer nazi’s schieten? Persoonlijk kan ik er niet genoeg van krijgen, tot op heden moet ik ook zeggen dat het allemaal stuk voor stuk leuke games zijn geweest waarin Machine Games ook wel goed verschillen in de games te bouwen, niet alles kwa verhaal en units maar ook de manier waarop de questen worden aangeboden etc. Men probeert steeds wat nieuws en tot op heden bevallen de veranderingen me goed.

Vast op de eindbaas….

Nu heb ik zelf de co-op nog niet geprobeerd, maar door de rare AI op grote mobs en bazen wordt ik momenteel geforceerd om dit wel te doen of te wachten totdat men dit patcht.

Ik kan momenteel namelijk de eindbaas niet verslaan, omdat mijn AI zusje me niet “ressed” en gewoon in de lasers van deze baas blijft staan.

Conclusie

Al met al weer een lekker shooter terwijl we wachten op de nieuwe doom 😛 Je kunt merken dat Machine Games beter begint de worden met het maken van de Wolfenstein games, niet kwa moeilijkheid want het is gewoon lekker nazi’s knallen maar de manier van verhaal vertellen, questen presenteren en nieuwe dingen uitproberen in de games, waardoor iedere game een unieke feel krijgt.

Afspeellijst