Remnant: From the Ashes

43 views
0

Remnant: From the Ashes is een third-person survival action shooter gemaakt door Gunfire Games en uitgegeven op 20 augustus door Perfect World Entertainment.

Darksouls met guns?

Hoe kun je de game het beste omschrijven? Juist ja als Darksouls maar met geweren.
Maar Nessiroj de darksouls series zijn toch helemaal niet jou ding, waarom probeer je deze game dan?

Ook dit klopt helemaal, ik speel games om te genieten en te relaxen, niet om muscle memorie op te bouwen zodat je wel iedere timing uit je hoofd goed doet. Dat gezegd deze game is toch wel iets anders, ja je moet veel dodgen (de reactiewindow is een stuk groter) en je hoeft niet steeds in melee te zijn wat natuurlijk ook helpt en bovendien is de game Co-op wat natuurlijk ook de druk eraf haalt.

Co-op?

Jazeker, en gezien het beetje wat ik met Altzero_ gespeeld heb werkt het heel goed. Je kunt de game instellen in de opties op public of friends en deze kunnen je dan direct via steam joinen.
Nu speel ik de game alleen in Co-op en ik ben altijd de host dus ik weet niet of er iets van scaling inzit of niet (zouden we eigenlijk de volgende keer moeten testen, ik vermoed namelijk van niet).

De game

De game loopt lekker vloeiend en ook de post-apocalyptic survival gevoel kom je overal tegen, de ammo is ook niet in overvloed wat dit gevoel lekker versterkt.

Over de game zelf kan ik nog niet super veel zeggen, Altje en ik hebben niet heel veel tijd in de game gestoken tot op heden en bovendien genoeg andere games welke gereleased zijn dus ik moet er verder nog op terug komen.

Afspeellijst