Subservers

Het kan zijn dat de server van de gameservers uitstaat, dit doe ik indien er al langere tijd geen mensen meer ingelogd zijn. Mocht dit het geval zijn en je bent een sub, contacteer me even op discord dan zorg ik dat deze zo snel mogelijk weer aanstaat.

Ark: Survival Evolved

14 verschillende ark servers
 • The island
 • The Center
 • The Center Primative+
 • Scorched Earth
 • Ragnarok
 • Aberration
 • Extinction
 • Extinction Core
 • Valguero
 • Genesis: Part 1
 • Genesis: Part 2
 • Crystal Isles
 • Lost Island
 • Fjordur

Conan Exiles

Conan Exiles is een survival-videogame. De game speelt zich af in de wereld van Conan the Barbarian, waarbij het aangepaste speelbare personage wordt gered door Conan en hun reis begint

Factorio

Factorio is een spel waarin je fabrieken bouwt voor de productie van steeds complexere items, op een oneindig grote wereld. Gebruik je verbeelding om je fabriek te ontwerpen, eenvoudige elementen te combineren tot ingenieuze structuren, en je te beschermen tegen vijandelijke wezens.

Farming Simulator 19/22/23

De speler is de eigenaar van een boerderij, waarbij de boer ervoor moet zorgen dat er geld in het laatje komt. Daarvoor moet de speler zaaien met een zaaimachine en later de oogst zien te verkopen. De speler kan gebruik maken van mest of water om de oogst te vergroten. Als het goed gaat, kan de speler na een tijdje het land oogsten met een maaidorser.

Minecraft (Modded)

Minecraft is een sandbox-game uitgebracht in 2011. In dit spel kan men in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen op een rooster.

Satisfactory

Satisfactory is een first-person open-wereld fabrieksbouwspel met een vleugje verkenning en gevechten. Speel alleen of met vrienden, verken een buitenaardse planeet, bouw fabrieken met meerdere verdiepingen en betreed de hemel van de lopende band!

Space Engineers

Space Engineers is een sandbox-game over techniek, constructie, verkenning en overleven in de ruimte en op planeten. Spelers bouwen ruimteschepen, ruimtestations, planetaire buitenposten van verschillende grootte en gebruik, besturen schepen en reizen door de ruimte om planeten te verkennen en middelen te verzamelen om te overleven.

Terraria

Terraria is een land van avontuur! Een land van mysterie! Een land dat van jou is om vorm te geven, te verdedigen en te genieten. Uw mogelijkheden in Terraria zijn onbeperkt. Ben je een actiegamer met een jeukende triggervinger? Een meesterbouwer? Een verzamelaar? Een ontdekkingsreiziger? Er is voor elk wat wils.

The Forest

Als de enige overlevende van een passagiersvliegtuigcrash, bevind je je in een mysterieus bos dat vecht om in leven te blijven tegen een samenleving van kannibalistische mutanten. Bouw, verken en overleef in deze angstaanjagende first person survival-horrorsimulator

Valheim

Valheim is een spel over het verkennen van een enorme fantasiewereld, geïnspireerd door de Noorse mythologie en de Vikingcultuur. Je begint je avontuur in het relatief rustige centrum van Valheim. Hoe verder je van het centrum af reist, hoe uitdagender de wereld wordt.

VRising

Ontwaak als een vampier. Jaag op bloed in nabijgelegen nederzettingen om weer op krachten te komen en ontwijk de brandende zon om te overleven. Verhoog je kasteel en gedij in een steeds veranderende open wereld vol mysterie. Krijg online bondgenoten en verover het land van de levenden.

Wisselserver

Dit is een server die steeds wisselt van game, afhankelijk wat Nessiroj met zijn subs op dat moment aan het spelen is.